komedyen site sahibi
Mesaj Sayısı : 99 Yaş : 34 Tercübe : Ruh Halim : +rep : 41 tercübe : <div class="js-kit-rating" view="score"path="" title="" permalink=""></div><script src="http://js-kit.com/ratings.js"></script Kayıt tarihi : 19/10/08
Kişi sayfası Başarı: (100/100) Güçlülük: (100/100) Seviye: (100/100)
| Konu: ELveda BirTanem.. Paz Kas. 09, 2008 12:05 am | |
| £VMİŞTİM Hemde çok sevmiştim seni Atan kalbimin seslerinde Çektiğim nefesimin sıcaklığında Sana baktığım gözlerimin ışıltısında sevmiştim!! Canım Nadide çicegim vazgeçilmezimsin demiştim Küstüğümüzde Hiç olmadık nedenlerden,birbirimize kırıldığımızda Gözlerimden akan sana olan sonsuz sevgimle Çektiğim nefeste Duyduğum sesler'de Yine de sen benim tek sevdigimsin demiştim!
Bu kadar büyük sevgimi olur Dağlar bile dayanamazdı ağladı Sende dem tutmuş sevgime Ne oldu neler olduda Sevgim sende kırıldı tüm hayatım mahvoldu Acılarmı artık benim hayatımı sardı Bir türlü kendimi sende tamir edemiyorum Düşündükçe gönlümde kahrolup gidiyorum!!
Güzelsin sen nadide bir çicek gibi teksin dediysem Bana böylemi yapman gerekiyordu Beni kahredip üzmekden zevkmi alıyorsun Ne istedin benden ne istedin tertemiz sevdamdan Ve sonunda istedigin oldu işte ayrıLdık Şaşkın şaşkın sana bakan gözlerimde!!
Açmamış güllerde koksan da Bir çiğ olup yüreğime damlasan da Gönlümde yıllarca sakladığım resmini Defalarca his ve duygularımda sevdim okşadım Bundan sonra sadece resimlerini sevecegim İstemiyerek seni yırttım parçaladım kırıştırdım attım Yinede yinede dayanamadım Çünkü seni çok ama çok seviyordum!!
Sendeki beni askını sevgini herşeyi bitirmişsin Hayırlı olsun sen beni demekki hiç sevmemişin Hayatımda herşeyi degil ama seni kaybettimm Evet senn yoksun şimdi siirlerimde yüregimde
Boğazımda bir düğüm konuşamıyorum Oysa anlatmak sölemek istediğim okadar çok şey varki Ellerim titriyor gözlerim doluyor nefes alamıyorum içiyorum Yokluğuna hergün sabahlara kadar ağlayarak için için yanarak Canım çok yanıyor içim çok acıyor susuyorum Caresizlikten karanlıklardayım şimdi diplerdeyim bittim
BİTİRDİN BENİİ OYSA SEVMİŞTİM SENİİ!!!ÇIKARSIZCA MASUMCA DELİCE!!
Sen kabullendin herseyi BİTİRDİN!! ben değil olamamda yapamamda Ne zaman bitersin bende bilmiyorum! ne kadar sürer onuda bilmiyorum Tek bildiğim seni herşeye rağmen herkese inat çok seviyorummmmmmm!! Bu aşkı sayende burada bitiriyoruz elveda BİRTANEM elvedaa!!! | |
|